Horeca meubilair en inrichting: industrieel design

Een grote voorliefde voor de zee, voor horeca en voor meubilair: dat maakt het gezicht achter De Lange Interiors. Bewust kleinschalig, want alleen daardoor is het mogelijk om industrieel maatwerk en bijzondere constructies te leveren. Precies wat De Lange Interiors zo uniek maakt.

Totaalpakket voor goede prijs

Natuurlijk heeft alles zijn prijs. Handgemaakt meubilair is duurder dan massaproductie. Maar…wij doen altijd ons best om de kosten redelijk te houden. Daarbij zijn wij ervan overtuigd dat horecameubilair- en inrichting op termijn juist geld opleveren als de kwaliteit hoog is. Omdat klanten dat opmerken zodra ze over de drempel stappen. Omdat ze het heerlijk vinden om tijd door te brengen aan uw prachtige eettafel. Of om te blijven hangen voor een extra drankje uit de flessencollectie op uw unieke wandrek.

Maatwerk horeca meubilair en inrichting

Meer over De Lange Interiors: we zijn gevestigd in Koudekerke, maar leveren horecameubilair en inrichting door heel NL. Wij leveren alles op maat. Altijd. Al onze materialen – ook de gebruikte – voldoen aan de veiligheids- en kwaliteitseisen die u mag verwachten van topmeubilair. Zin om de mogelijkheden voor uw horecaonderneming te bespreken?