Horeca-meubels laten maken door De Lange Interiors

Horeca-meubels kunt u kant-en-klaar kopen in een winkel of bij een groothandel. Daar is vast iets moois te vinden, maar nooit iets op maat. Iets wat letterlijk en figuurlijk is gemaakt voor uw ruimte. Wilt u unieke horeca-meubels laten maken? Lees dan op deze pagina hoe dat in zijn werk gaat.

 

Wensen & mogelijkheden

De perfecte horeca-meubels laten maken? Dan moeten we eerst uw wensen en ideeën op papier krijgen. Dat doen we in een informatief gesprek, zodat we kunnen inschatten wat de mogelijkheden zijn.

 

Offerte

Na het eerste gesprek, berekenen wij hoeveel materiaal we nodig hebben, wat de constructietijd is en hoe lang de (eventuele) installatie duurt.  Op die manier kunnen wij een goede offerte opstellen. Bent u er blij mee? Dan gaan we aan de slag.

 

Aan de slag

Zodra u de opdracht geeft om horeca-meubels te laten maken, plannen we de productie en oplevering. U wordt bij het totale project betrokken, van bespreking tot constructie. Natuurlijk regelen wij ook het transport.

 

Plaatsen

De laatste stap is de leukste: het plaatsen van het nieuwe meubilair. Zodat u kunt zien dat de meubels in het echt net zo mooi zijn als op het plaatje in uw hoofd. Of… nog mooier! Daar streven we naar. Snelle service, blije klanten en de allermooiste interieurs.